Servei estudiants
Self-Labs i Help-Labs

Self Labs i Help-Labs

ESDi Self-Labs and Help_Labs són laboratoris tecnològicament equipats que permeten als estudiants de l'ESDi donar forma a (gairebé) totes les seves idees. Aquests nous Labs són un projecte viu, basat en la idea de crear una xarxa per compartir coneixement i distribuir idees i projectes a l'escola. ESDi Self-Labs and Help-Labs són espais de relació entre recerca, transferència de coneixement i aprenentatge, com a base de la seva filosofia.


Les instal·lacions de l'Escola Superior de Disseny ESDi, addicionalment als tallers i laboratoris, platós i espais oberts i aules tecnològiques que donen suport al desenvolupament de l'activitat docent, compten amb aquests 3 self-labs equipats amb la tecnologia més puntera en els àmbits de: manufactura additiva i impressió 3D, realitat virtual immersiva i hologràfica i digitalització dels processos de disseny i confecció tèxtil.


Aquests espais permeten a l'alumne experimentar en les últimes tecnologies aplicades a la impressió 3D, la realitat virtual i augmentada i els sistemes digitals de patronatge, a més d'esdevenir un centre de R + D per desenvolupar projectes pilot.
La metodologia pròpia del Bachelor in Smart Design aporta als estudiants la possibilitat d'experimentar de forma autodidacta amb aquestes eines tecnològiques punteres i, per tant, millorar en les seves competències professionals.
Els 3 self-labs estan ubicats a la planta 0 de l'ESDi.

 

 

 

 • Self and 3D Printing Lab
  Juntament amb el 3D Printer and laser academic lab, els alumnes tindran la possibilitat de realitzar treballs d'impressió 3D amb estacions de treball d'alt rendiment i impressores 3D. Treballant amb la impressora Dremel 3D Idea Builder amb filaments de 1,75 mm i volum d'impressió de 255x155x170mmm. 

 

 • Virtual Lab. Partner amb HP
  A més de les ja existents aules tecnològiques acadèmiques dotades de programari per al tractament digital d'imatges, el Virtual Lab permet als alumnes experimentar amb les últimes tecnologies aplicades al disseny virtual i la realitat augmentada, a més de ser un centre pilot d'R + D a disseny. Compta amb llocs de treball dotats amb:
  - HP WORKSTATION Z840 + ULLERES VR HTC
  - HP WORKSTATION Z640 + MONITOR ZVR
  - HP WORKSTATION Z440 + Monitor
  - Computació immersiva: HP Sprout PRO

  • Textil Making Self Lab
  Els tallers de patronatge i confecció acadèmics incorporen un nou Lab que permet, a través d'un sistema digital de desenvolupament de patrons, la confecció de col·leccions. Des de la captació de dades fins a la sortida de patrons preparats per a la seva confecció. Tot mitjançant tecnologia digital incloent la captació de dades digitalment (càmeres), el tractament digital de patrons i la sortida impresa de patrons (traçadors) articulat mitjançant el programari GEMINICAD:
  - GeminiNestExpert v.X9
  - GeminiFotodigitalizer v.X9
  - GeminiPatternEditor v.X9
  - GeminiCutPlan v.X9

/content/imgsxml/ca/galerias/texto/45/prev-servicios-monitor-hp-zvr-2.jpg