Màsters

Presentació del Màster en Comissariat d'Art Digital (Oficial)

(Per a més informació consulta el nostre Centre Internacional de Postgraus CIP-ESDi)

 

El Màster Universitari en Comissariat d'Art Digital atén a les necessitats de formació professional i acadèmica en el comissariat d'exposicions, teoria de l'art i del disseny, la crítica o la gestió cultural, amb la particularitat d'estar especialitzat en la creació i ús de les noves tecnologies.

El màster, de 60 crèdits ECTS, és el primer programa de comissariat en art i nous mitjans de caràcter oficial que s'imparteix a Espanya, a cursar en un any acadèmic, es planteja 46 ECTS obligatoris i 28 optatius, dels quals cal cursar 14. Dels 28 crèdits ECTS optatius, hi ha algunes matèries de vessant professional i unes altres de vessant investigador.

El comissariat en art digital pot considerar-se una de les activitats més pròsperes i, al mateix temps, una de les més innovadores, pel seu particular propòsit d'actuar en el context actual. El seu protagonisme és compartit per tot un seguit de pràctiques culturals relacionades amb les noves tecnologies, que inclouen:


- L'organització d'activitats artístiques, lúdiques, educatives o de divulgació.
- El desenvolupament de presentacions multimèdia i formes d'exposició en conferències, xerrades, etc.
- L'elaboració de projectes originals de confluència de l'art i els nous mitjans.
- L'organització d'esdeveniments, festivals, espectacles, etc.
- La crítica especialitzada en nous mitjans.
- La recerca teòrica en últimes tendències artístiques i de disseny.

Aquests estudis s'emmarquen dins la branca de coneixement d'Arts i Humanitats. El màster s'imparteix a les aules d'extensió de l'ESDi a Barcelona (EATM, Passeig de Gràcia 114, ppal.)

MÉS INFORMACIÓ DEL MÀSTER, AQUÍ