Màsters
Màster en Assessoria d’Estilisme, Imatge i Comunicació

Presentació del Màster en Assessoria i Estilisme, Imatge i Comunicació

(Per a més informació consulta el nostre Centre Internacional de Postgraus CIP-ESDi)

 

El Màster en Assessoria d'Estilisme, Imatge i Comunicació dóna resposta a la demanda de la figura tant de l'assessor d'imatge com la de l'estilista, com a instrument estratègic per aconseguir una gestió òptima de la imatge. La imatge tant personal com institucional, representa una eina fonamental en la innovació, desenvolupament i posicionament empresarial. Es converteix en un recurs imprescindible i decisiu en la consecució dels nostres objectius personals/ professionals.

L'èxit d'una marca està connectat a la imatge, i són els assessors i estilistes els encarregats de definir la personalitat d'aquesta marca amb propostes visuals actuals i diferents. La moda està subjecta a canvis constants. Conèixer les tendències i anticipar-se a elles és la clau per aconseguir que un producte o imatge siguin atractius per a un consumidor cada vegada més exigent i informat.

Aquest màster ofereix un total de 20 places i els criteris de selecció dels estudiants es basen en l'avaluació de coneixements acadèmics i professionals sobre la base d'estudis, dades i textos juntament amb el formulari de registre.

Aquests estudis s'emmarquen dins la branca de coneixement d'Arts i Humanitats.