Grau en Disseny
Informació General del Grau en Disseny

Visites Personalitzades

A través del servei d'admissions es realitzen visites personalitzades per a les famílies i/o candidats que vulguin conèixer l'oferta acadèmica de la Universitat, les diverses sortides laborals, el pla d'estudis i la metodologia, així com els requisits d'accés i els diferents programes de beques. La visita serveix per resoldres dubtes i ofereix, també, una visita guiada pel campus per conèixer les instal·lacions.

Per finalitzar, s'ofereix la possibilitat de realitzar el test de perfil vocacional a aquells candidats que hagin decidit iniciar el procés d'admissió.

Pots sol·licitar una entrevista personal a través del telèfon 93 745 70 40 o a l'adreça de correu electrònic info@esdi.edu.es.

 

No et perdis les nostres Jornades de Portes Obertes!

 


Visites a escoles

 

L’ESDi rep visites concertades de centres escolars de secundària i, a la vegada, visita aquells que ho sol·licitin d'acord amb un calendari prèviament fixat.

Una altra possibilitat són els tallers pràctics que organitzem per als alumnes de diversos col·legis. Els tallers brinden l'oportunitat d'apropar-se al disseny d'una forma més divertida i amena.

Si ets orientador i vols sol·licitar informació o una visita al nostre centre, pots enviar-nos un e-mail a info@esdi.edu.es o bé cridar-nos al 93.745.70.40. Ens posarem en contacte amb tu de seguida!