Viure a Barcelona

ESDi, BCN i el disseny

Barcelona és una ciutat mediterrània que gaudeix d'una privilegiada situació en el mapa europeu. Ciutat banyada pel mar Mediterrani, es defineix per un skyline que combina els elements marítims amb els de muntanya. Ciutat de contrastos, Barcelona ha sabut integrar a la perfecció tradició i modernitat en els seus edificis i en els seus carrers.

Mundialment coneguda per la seva gastronomia, la ciutat s'ha convertit en punt de trobada de persones de procedències diverses, cosa que la fa culturalment rica en matisos.

Profundament marcada per la influència de l'arquitecte Antoni Gaudí, Barcelona compta, també, amb diferents punts d'interès proclamats patrimoni de la humanitat. Inspiració de molts artistes al llarg de la història, Barcelona ha estat protagonista de nombrosos llibres i cançons, i la seva arquitectura i el seu disseny s'han convertit en referents mundialment coneguts. Museus com el Disseny Hub Barcelona (DHUB), el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), el Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) o el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) i associacions com Foment de les Arts i del Disseny (FAD) revaloren el disseny i l'arquitectura en una ciutat on les arts compten i la cultura es respira a cada pas.

Ciutat de caràcter jove, Barcelona acull infinitat d'estudiants cada any que troben a la ciutat un equilibri entre oci i aprenentatge. Amb ganes de noves experiències saben que a Barcelona donaran resposta als seus interessos educatius i vivencials. La ciutat els brinda un gran ventall d'activitats relacionades amb el món de la cultura i el disseny, i una gran oportunitat de gaudir d'una experiència única.

/content/imgsxml/ca/galerias/texto/108/prev-destacados-esdi-barcelona-884824-81365804.jpg
/content/imgsxml/ca/galerias/texto/108/prev-destacados-esdi-barcelona-908740-75128173.jpg