Allotjament

Servei d'allotjament ESDI

Un cop presa la decisió d'estudiar el Grau Oficial Universitari en Disseny a l'ESDi, t'ajudem en el procés de recerca d'allotjament a prop de la nostra universitat, a Sabadell i Barcelona. Per a tots aquells que ho necessitin, el Departament d'Admissions disposa d'un document on trobaràs informació detallada de residències d'estudiants, agències i altres serveis d'allotjament a la ciutat.

 

 

 

Altres opcions d'allotjament:

Spotahome és una plataforma d'allotjament per a estudiants i joves professionals. En Spotahome podràs gaudir de vídeos HD, plànols i fotos professionals que amb la seva atenció al client multilingüe garanteix la màxima satisfacció.

Spotahome ofereix un descompte del 15% sobre el service fee als estudiants i treballadors del ESDi, vàlid per a reserves en propietats a la ciutat de Barcelona, utilitzant el codi ESDI989

 

En el cas de no estar interessat en les opcions facilitades, pots consultar amb Admissions per si hi ha alguna opció més.

Quedem a la teva disposició per a qualsevol suggeriment o consulta que pugui sorgir. Sol·licita més informació enviant un email a admissions@esdi.edu.es o bé trucant al 937.274.819.