Divulgació i publicacions

Premsa

Plow 2.7
Plow 2.7
Plow 2.7 és una pala de rescat que trenca amb la tradicional pala extensible mono-mànec. Un projecte que sorgeix de la idea de replantejar la seguretat en l’entorn de l’esquí, especialment en esquí de muntanya i free-ride.
ESDiTV
ESDiTV
La televisió dels alumnes per als alumnes.
Transposicions: disseny fora de camp
Transposicions: disseny fora de camp
Exposició de Projectes de Final de Grau de 8 alumnes
Gala 279
Gala 279
Gala 279 és una motocicleta de càrrega per al transport de mercaderies i serveis, ideada, dissenyada i fabricada com a Projecte de Fi de Grau
FARO
FARO
projecte de col·laboració on els alumnes del curs treballen sota les premisses definides pel briefing real d’una empresa, en aquest cas FARO, empresa d’il·luminació.
ALSTOM
ALSTOM
Projecte d’investigació per al desenvolupament de l’interior d’un tren de rodalies emmarcat en els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
The Wearable Fashion Orchestra
The Wearable Fashion Orchestra
Projecte d’investigació que combina moda i tecnologia creant una orquestra tèxtil que crea una composició musical a través d’una coreografia de dansa contemporània.
Xai
Xai
De la unió de disseny i artesania neix Xai, una catifa perquè els nadons d’entre 0 i 9 mesos d’edat puguin jugar o descansar amb comoditat. A més, aquesta catifa es transforma, ràpidament, en una cistella o en una petita butaca. Juntament amb l’Associació