Notícies
28 de març de 2017
Visita del Dr Adriano Sampaio a l’ESDi en el marc del projecte "Marca Sabadell"

Des d’avui dimarts 28 fins al divendres 31 de març, l’ESDi rep la visita del Dr. Adriano de Oliveira Sampaio, especialista en estudis sobre la Marca, Comunicació Estratègica, Màrqueting Cultural i Producció Cultural.

 

Aquesta visita s’emmarca en el projecte engegat per l’Ajuntament de Sabadell, amb l’objectiu de dotar la ciutat d’un relat comú que reforci la identitat col·lectiva, que sigui representatiu i perdurable en el temps i en el què s’impliqui també la ciutadania i generi, a més, un sentiment de pertinença.

El projecte de conceptualització, disseny i execució de la marca va ser encarregat a la FUNDIT, fundació de l’Escola Superior de Disseny ESDi, que compta amb un equip de recerca de professionals multidisciplinaris i amb experiències prèvies en el desenvolupament d’estudis socials i econòmics.

 

Durant aquests dies el Dr. Sampaio treballarà amb la Dra. Encarna Ruiz i el Dr. Eduardo Huerta en l’etapa d’anàlisi de les dades de les entrevistes, focus-group i enquestes realitzades fins al moment.

 

Adriano de Oliveira Sampaio és professor adjunt de la Universitat Federal del Bahia Facom/UFBA (Brasil) i professor permanent del Programa Multidisciplinar (Doctorat i Màster) en Cultura i Societat (Poscultura/IHAC/UFBA). Doctor en Comunicació i Cultura Contemporànies - UFBA, és líder del Grup Investigatiu: LOGOS - Comunicació Estratègica, Marca i Cultura, certificat pel CNPQ / Brasil.