Notícies
4 de març de 2015
Vine a descobrir què és el disseny a l’Open Day

El proper 11 d’abril l’Escola Superior de Disseny de Sabadell ESDi celebra l’Open Day, una jornada de portes obertes que et donarà l’oportunitat de conèixer la Universitat en un dia carregat d’activitats que t’aproparan al disseny.

 

Tots els que vingueu coneixereu de primera mà l’ampli ventall de Graus, Postgraus i Màsters en disseny que ofereix l’ESDi, així com l’oferta educativa de la nova Escola de Formació Professional Avançada EFPA, que entrarà en funcionament el setembre del 2015.

 

L’Open Day et permetrà visitar les instal·lacions i nous equipaments, veure els projectes que s’estan realitzant i participar en tallers que t’introduiran al món del disseny de la manera més divertida: workshops, desfilades, exposicions, tallers, foodtrucks i un ESDiMarket (el mercat dels projectes dels alumnes i exalumnes de l’ESDi).

 

T’esperem, serà el teu dia per orientar el teu futur professional i gaudir del disseny  en família. A més a més, els estudiants que s’hagin preinscrit a algun dels estudis, podran aprofitar per realitzar la prova d’accés.  

 

 Save the date!

 

 

Quan: Dissabte 11 d’abril de 2015

De 10h a 18h

 

On: ESDi c/Marquès de Comillas, 81-83

08202 Sabadell (Barcelona)

 

 

Inscripcions: openday@esdi.edu.es