Notícies
22 de juliol de 2015
Una alumna de l’ESDi, guanyadora del Neo2 PhotoShoot Contest


El Neo2 Photo Shoot Contest és el Concurs de Fotografia de Moda en viu que s’organitza en el marc de la pasarel·la 080 Barcelona Fashion.


Enguany, vuit equips formats per un estilista i un fotògraf, tots alumnes d’escoles d’estilisme i de fotografia de Barcelona, han competit per realitzar el millor foto-reportatge i l’equip format per l’estudiant d’estilisme a l’Escola Superior de Disseny ESDi Andrea Ávila Velasco i l’estudiant de fotografia de moda a BAU Jaume Illa Bonany han resultat guanyadors.


Al Neo2 Photo Shoot Contest tots els equips competeixen en igualtat de condicions: el mateix decorat, el mateix càsting i les mateixes col·leccions de moda. Les sessions de fotografia es van fer en viu des d’un plató durant la 080 Barcelona Fashion, amb models cedides per l’agencia Francina i amb roba de dissenyadors i marques que han desfilat a la 080 com Brain&Breast, Celia Vela, Isometric, Oscarleon, Rita Row i Who.

Un jurat format per professionals de la revista patrocinadora Neo2 va escollir el reportatge guanyador, que es publicarà a la revista entre setembre i octubre.