Notícies
01 Octubre 2010
Un terç dels dissenyadors de l’EGO s’han format a l’ESDi

El divendres 17 de setembre va ser el dia escollit per a que 10 joves promeses del disseny nacional inauguressin la 10a edició de l’Ego de Cibeles Madrid Fashion Week, una passarel·la que està resultant cada vegada més comercial. Entre tots ells destaquem tres graduades de les tres últimes promocions de l’ESDi: Diana Dorado, Natalia Pérez (American Pérez) i Cati Serrà. Les tres ja han aconseguit èxits en la seva curta carrera professional.

Cati Serrà

Human Nature A la seva tornada a l’EGO la jove dissenyadora proposa un retorn a la natura, a la mar, a través de textures com la mussolina i el canalé, i els colors com el coral, turquesa, taronja i blanc. Una col·lecció dolça i sexy alhora, plena de shorts i faldilles pantaló, vestits, culottes, i bermudes àmplies i transparències per als nois.

Diana Dorado

Calm Beach Diana Dorado va debutar a l’Ego amb una successió de vestits i túniques taronges de teixits lleugers que ressaltaven la figura femenina. Peces que imiten el paper, amb prisats, volants i enormes adorns.

American Pérez

Tiki High School La firma guanyadora de la passada edició de l’EGO va tornar a sorprendre, aquest cop amb una col·lecció inspirada en el viatge d’una noia a Hawaii. Combinant teixits tradicionals amb altres d’origen ètnic, amb peces que van des del "sport de luxe", a les túniques àmplies i vaporoses, sempre influenciats per les siluetes dels anys 70. El Colmillo de Morsa, format pels graduats Jordi Espino i Elsabet Valecillo també va estar present al Showroom de Cibeles.