Notícies
16 de gener del 2015
Un nou Ésdissabte, un nou èxit!

El dijous 15 de gener es va celebrar el primer ESDissabte de l’any 2015, un esdeveniment que ja fa dos anys que es celebra i organitzen els alumnes de l’ESDi i que és dels més esperats tant per alumnes com per ex-alumnes.

 

ESDissabte és una trobada amena amb l’objectiu de trencar barreres i compartir coneixement pel que fa a disseny i a processos de treball amb aquest. Un lloc on escoltar, aprendre, intercanviar opinions i debatre sobre disseny i tot el que l’envolta.

 

Aquesta edició ha convidat per primera vegada a 3 ex-alumnes (Júlia Coma, Joana Capella i Òscar Boix) que han presentat els seus Projectes de Final de Grau i han explicat el seu recorregut com a estudiants, dissenyadors i els seus processos de treball. També han vingut els estudis de disseny Gravina (com a estudi que ha iniciat la seva activitat recentment) i LoSiento (amb més anys d’experiència), que ens han explicat com viuen el seu dia a dia en contacte amb el disseny. Tots ells han coincidit amb el fet de dotar d’importància les idees pròpies per arribar a dissenyar projectes sòlids. Les seves intervencions van generar més d’una pregunta per part dels estudiants actuals de l’ESDi, per tal de conèixer de primera mà com treballen cada un d’ells.

 

 

La trobada va venir acompanyada de música, i va acollir un públic que omplia tot el hall de l’escola.

Aquesta 8a edició de l’esdeveniment ha estat organitzat pels alumnes Guillem Martín, Lluís Torres, Xavi Miranda i Elena Qureshi, amb la col·laboració de molts alumnes que fan possible l’èxit d’ÉSDissabte: Agnès Vall Pujol, Natalia Martínez, Annie Jiménez, Alba Alaminos, Belén Calvo, Pol López, Roc Miranda, Gorka Muñoz, Jan (Padilla) Phoenix, i un gran equip d’alumnes d’ESDi TV.