Notícies
19 de setembre de 2014
Un grup de graduats de l’ESDI, entre els semifinalistes del concurs ‘Talento & Co’

El concurs llançat per Trendipia, amb col·laboració amb Inditex proposa als estudiants recent graduats en moda que participin com a representants de la seva universitat. 

 

La Núria Altimis, el David Cano, l’Aida Gallegos, la Mireia Playà i la Mariana Campos, tots ells graduats per l’Escola Superior de Disseny ESDi, s’hi han presentat sota la supervisió de la professora de l’escola, Dolors Giró. El grup ha superat amb èxit la primera fase eliminatòria i actualment estan treballant per superar la semifinal, en la que hauran de competir amb 11 grups més. Tots ells aspiren a guanyar 25.000€ bruts per equip i la mateixa quantitat per l’Escola a la que pertany l’equip.

 

Talento & Co consta de tres fases:

 

La primera fase és l’ avantprojecte de col·lecció amb mood boards d’ambientació, incloent una proposta de colors i els primers esbossos.


La segona és la fase semifinal, a la que es troba l’equip en qüestió. Consisteix en la creació del concepte comercial (concepte de marca, d’espai de venda i tota la col·lecció complimentada a nivell de dibuixos i fitxes tècniques). A més, en aquesta fase se’ls atrabueix un tutor d’una de les cadenes d’Inditex que els ensenyarà la seva seu perquè la vegin en funcionament. El dia 1 d’octubre es tancarà la convocatòria per presentar la feina feta, i el dia 3 s’anunciaran els grups finalistes.


Per últim, l’esperada fase final: els equips seleccionats hauran de confeccionar com a mínim sis looks de la col·lecció i presentar la proposta de posada en escena per l’Acte Final, que tindrà lloc a Madrid.

 

La setmana del 26 al 30 de gener sabrem quin grup ha resultat guanyador, fins llavors podrem anar seguint l’actualitat del concurs amb el hastag #talento&co.

 

 

 

 

Molta sort!