Notícies
12 de juliol del 2013
Un centenar de futurs dissenyadors reben el Diploma de Promoció de Grau

El Teatre Alexandra de Barcelona va omplir-se, el passat dimarts 9 de juliol, en l’acte d’entrega de Diplomes de Promoció de Grau. Un acte que acreditava que un centenar d’alumnes pertanyien a la promoció 2009-2013 del Grau oficial universitari en Disseny impartit per l’ESDi en els diferents itineraris curriculars: Disseny Gràfic, Disseny de moda, Disseny de Producte, Disseny d’Interiors, Disseny Audiovisual i Gestió del Disseny (Integració Multidisciplinària).

L’acte va estar presidit pel rector de la Universitat Ramon Llull, el Dr. Josep Maria Garrell que en la seva intervenció va voler remarcar que era un dia de celebració: “És un final d’una etapa, però també l’inici d’una altra”. L’esdeveniment també va estar presidit pel President de la Fundació per l’ESDi (FUNDIT), el Sr. Josep Bombardó i Navinés.

Un a un, els futurs dissenyadors van pujar a l’escenari per recollir el seu diploma de promoció, enmig dels aplaudiments de la platea. En representació de tots ells, els estudiants Mariana Campos (Moda) i Carlos Coronado (Audiovisual) van fer un discurs emotiu i d’agraïment, també amb tocs d’humor que va acabar amb un fort aplaudiment de tots els assistents.


L’acte també va servir, també, per fer un reconeixement públic als millors expedients acadèmics de la promoció 2013 en els diferents itineraris. El Comitè de Direcció Acadèmica  de l’Escola Superior de Disseny ESDi també va reconèixer aquells graduats que, pel seu Projecte Final de Grau, han estat reconeguts per prestigiosos premis en el camp del disseny: Laura Baldirà, Jennifer Molina i Anna Vila, premiades amb un Laus Plata 2013 pel seu PFG Benvingut a Barcelona; Magaly Villarroel, premiada pel seu PFG Porc i Senyors, amb un Laus Plata i New Found Student, d’Adrià Lapiedra, Kevin Sabariego i Roger Varela, premiats amb un Laus Bronze. També van voler fer un reconeixement a la graduada Helena Bayona, premiada amb el primer premi de Projectes Finals de Grau pel col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors, CODIC; i al graduat i professor d’ESDi Genís Senén, premiat amb una medalla ADI d’Or 2013 pel seu projecte Xai. L’acte també va voler reconèixer el millor projecte del curs 2012-2013 de col·laboració universitat-empresa a PINESGA Business Group.


Recordar que el Comitè de Direcció Acadèmica de l’ESDi també va reconèixer l’alumne amb millor expedient dels que van desfilar el dia previ, el 8 de juliol, a l’ESDi Degree Show, que va recaure en Ana Patricia Romo Dávalos. I, va atorgar el premi al Millor projecte de transferència de coneixement 2012-2013 al projecte dels banyadors de l’Equip Espanyol de Natació Sincronitzada pel Campionat Mundial de Natació Barcelona 2013.

 

Acte d’entrega de diplomes