Notícies
1 de juliol del 2014
Un centenar de dissenyadors es graduen amb el segell de l’ESDi

El treball, el temps, l’esforç i la dedicació que els estudiants de l’ESDi han destinat durant els seus últims quatre anys, va ser recompensat durant l’acte de graduació que va tenir lloc el dilluns 30 de juliol a les 20:00h.

 

L’acte va comptar amb la presencia de la Dra. Glòria Fernández, directora de l’ESDi; el Dr. Josep Ma Garrell, Rector Magnífic de la URL; el Sr. Josep Bombardó, President FUNDIT; el regidor de l’Ajuntament de Sabadell, el Sr. Carles Bosch; i el Director General de la FUNDIT, el Sr. Antoni Garrell. Encara que els vertaders protagonistes de la nit van ser els 98 estudiants que es van graduar, deixant enrere el món universitari i obrint les portes cap a un món laboral.

 

En representació del centenar d’alumnes que es van graduar, Imanol Buisan, Alain Jaimez, Georgina Capdevila i Humbert Clotet van adreçar-se al faristol per dedicar unes paraules als seus antics companys de classe i futurs companys de professió.

 

Un cop finalitzat els parlaments, es va procedir a l’entrega de títols i tot seguit tant estudiants, familiars, professors i staff de l’ESDi es van dirigir a l’exterior de l’escola, on va tenir lloc un pica-pica, per celebrar l’obtenció del títol.

 

Trobaràs més fotos de l’acte en el següent link.