Notícies
08 Maig 2013
Última hora

  • El proper dijous 9 de maig a les 12h, el Director del festival internacional OFFF visitarà l’ESDi com a part d’un taller gestionat per la Unitat de Comunicació Multimèdia i Interactivitat i la Unitat d’Anàlisi i Prospectiva del Disseny dirigit als alumnes de 1r i 2n curs del Grau Oficial Universitari en Disseny en l’itinerari Gestió del Disseny (Integració Multidisciplinària). Aquest taller en particular està obert als estudiants que vulguin assistir-hi.
  • Un any més, l’ESDi ha organitzat una campanya de donació de sang a les seves instal·lacions que serà oberta per tothom i que es durà a terme el proper 9 de maig a partir de les 10h. Per promoure aquesta acció, tres alumnes l’ESDi, Anna Franch, Marta Blanch i Astrid Vives han dut a terme la iniciativa de dissenyar-ne la campanya gràfica amb l’objectiu de fer arribar aquest missatge als joves mitjançant un llenguatge més proper.
  • El cicle "D’emprenedor a emprenedor: reflexions des de l’experiència" ha programat tres noves conferències. La primera, el dia 7 de maig, amb Albert Torruella, Tècnic de creació d’empreses a l’Ajuntament de Sabadell. El dia 10, l’ESDi acollirà les conferències d’Óscar Guevara, professor de l’ESDi i emprenedor, i de Lilia Villafuerte, artista digital i investigadora.