Notícies
9, 10 i 11 de juliol
Tres graduades d’ESDi participen al Fashion & Textile Festival 2013 de la Winchester School of Art

Les graduades per ESDi en Disseny de Moda, Marta Pons, Núria Cabezas i Natàlia Juan participaran al Fashion & Textile Festival 2013, organitzat per la Winchester School of Art, University of Southampton, una de les escoles de disseny més importants del Regne Unit. Les tres graduades mostraran els seus dissenys el 10 de juliol en la desfilada dedicada a Universitats Partners d’arreu del món.


Aquest festival de fi de curs se celebra del 9 al 11 de juliol i acull un gran nombre d’activitats relacionades amb el món del disseny de moda. Pel que fa a les desfilades, el dia 9 s’exhibiran els dissenys dels alumnes de la Winchester School of Arts, University of Southampton, mentre que el dia 10 els protagonistes seran graduats d’altres universitats a nivell internacional. I en el show final del dia 11, hi participaran els millors dissenys de les anteriors desfilades.


A part dels fashion shows, aquest festival també compta amb xerrades de professionals del disseny com per exemple Roger Saul, fundador de Mulberry, exposicions que abarquen temàtiques tant diverses com: dissenys tèxtils, fotografia de moda, marketing de moda o il·lustracions de moda; i també amb un ampli ventall de tallers de moda creatius.

 

(Data de publicació: 27.06.13)