Notícies
Del 6 al 14 de juny del 2017
Tres alumnes de l’ESDi exposen el seu projecte "Àger" al Museu del Disseny de Barcelona en el marc del projecte EDIVI de disseny social

Les alumnes Laura Fornalés, Mireia Girvent i Clàudia pla exposaran el seu projecte "Àger" a partir del dia 6 de juny i fins al 14 al Museu del Disseny de Barcelona conjuntament amb altres projectes d’estudiants d’altres centres de disseny de Barcelona. Es tracta d’una exposició de projectes dels centres que formen part de l’EDIVI (Educació per al disseny per viure) al voltant del disseny social que busca la transformació de la societat tenint en compte la innovació social i la sostenibilitat.


A banda d’exposar-se els projectes, el dimarts 13 de juny hi haurà una presentació d’aquests. Un debat entre estudiants i públic per reflexionar.

 

àger1

 

El projecte Àger de les participants de l’ESDi són unes postals que tradueixen en imatges els valors d’un poble. Les dissenyadores varen viure entre els seus habitants i, barrejant l’antropologia i el desenvolupament local sostenible, varen proposar un producte que va dirigit als visitants i als receptors de les postals. Aquest treball neix en el marc de l’assignatura Ètica de la professió impartida pel professor Toni Mañach.