Notícies
28 de març del 2014
Tea Sirbiladze, Sebas & Clim i Compeixalaigua; protagonistes de la setena edició de l’ÉSDissabte

Cinc dissenyadors exposant els seus projectes, desenes d’estudiants disposats a nodrir-se dels seus consells i un ambient distès, propi d’un dissabte. Així va transcórrer la setena edició de l’ÉSDissabte, que va tenir lloc el passat 27 de marc a la tarda.


Els convidats d’aquest setè capítol van ser la graduada per l’ESDi en disseny de Moda, Tea Sirbiladze, l’equip de dissenyadors gràfics Sebas & Clim i els components de l’estudi de disseny Compeixalaigua. Ells van encarregar-se d’exposar i transmetre els projectes que tenen entre mans i van aprofitar l’ocasió per donar algun consell sobre el futur professional que els hi espera als estudiants de disseny.

 

En primer lloc, Tea Sirbiladze va explicar la seva col.lecció, inspirada en els teixits hospitalaris, que neix d’una experiència personal. I és que mitjançant aquesta línia, Sirbiladze va voler explicar què és l’inconscient, un concepte molt complicat d’expressar i definir, i que només aquells que l’han experimentat poden comunicar el seu significat. Es tracta d’una col·lecció basada en el minimalisme i que aconsegueix transmetre una ment inconscient, abstracta, indefinida, pacífica, efímera i lluminosa.

 

Tot seguit, Sebas & Climm van explicar la seva evolució personal i professional en el món del disseny. L’equip de dissenyadors gràfics va exposar la seva història des dels inicis fins arribar a l’actualitat i, tot seguit, van mostrar una sèrie de projectes audiovisuals basats animacions o motion graphics.

 

Per últim, Compeixalaigua, format per dos dissenyadors industrials, van mostrar una sèrie de fotografies que il·lustraven projectes creats per ells, com una làmpada, un utensili per cuinar al vapor, que forma part de la col·lecció de Lékué, o la imatge de marca i packaging per Chocolat Factory.