Notícies
8 de juliol de 2013
Talent i projecció de futur a l’ESDi Degree Show 2013 RE-ACTION

El teatre Victòria va acollir la nit del 8 de juliol l’ESDi Degree Show 2013, una desfilada en què 13 joves promeses van presentar les seves col·leccions, en el marc del seu Projecte Final de Grau en l’itinerari curricular de moda, davant d’un públic nombrós format per representants de l’Administració, professionals i empreses del sector del disseny i la confecció de tot Espanya, headhunters, amics i familiars. Aquesta desfilada representa, doncs, una finestra a la descoberta del talent dels nous dissenyadors de moda de Catalunya formats a l’ESDi en la promoció 2012-2013, una veritable plataforma de promoció.


El Degree Show d’enguany va rebre el títol de "Re-action", una reacció positiva a tot el que està passant al nostre voltant, una eina d’alliberament de la crisi per ressorgir amb més energia que mai. S’hi van poder veure dissenys transgressors carregats de noves tendències, que van impregnar el Teatre Victòria de talent, disseny i creativitat.


El tribunal constituït per professors d’ESDi i professionals del món de la moda van avaluar tant les col·leccions com la posada en escena per acabar entregant els diplomes de reconeixement. El diploma a la millor trajectòria acadèmica es va atorgar a la graduada Paty Romo, la millor col·lecció va ser Milieu de la graduada Marta Giralt i per últim, la graduada Marta Aragonès va rebre el reconeixement a la millor posada en escena.


L’esdeveniment va comptar també amb el reconeixement al millor projecte de col·laboració Universitat-Empresa, que va ser atorgat al projecte de Disseny de banyadors per l’Equip Nacional de Natació Sincronitzada que representarà Espanya en el Mundial de Barcelona 2013. Aquest reconeixement es va donar a l’alumna d’ESDi i nedadora Ona Carbonell juntament amb tot l’equip de sincronitzada, que no es van voler perdre l’esdeveniment, als alumnes d’ESDi Eneko Iturbe i Sara Gago i a les professores d’ESDi Cristina Real i Loreto Rodríguez, tots ells impulsadors d’aquest atractiu projecte.


En la cloenda, el Sr. Antoni Garrell, Director General de la Fundació per l’ESDI, FUNDIT, es va dirigir a les graduades per mostrar el recolzament de l’ESDi en la seva nova etapa, encoratjant-les a lluitar i a demostrar que el talent jove és l’empresa del futur i que ‘la vostra casa és el món’. L’acte va finalitzar amb una copa de cava, brindant pel futur dels nous professionals.

 

degree