Notícies
9 d’octubre del 2015
S’inaugura un màster pioner en UI/UX Design a l’ESDi

Aquest matí la Dra. Glòria Fernández, directora de l’Escola Superior de Disseny ESDi i el Dr. Eduardo Huerta, Director del màster, han donat la benvinguda als alumnes que, durant aquest any, impartiran el Màster en Disseny d’Interfícies i d’Experiència d’Usuari (Màster UI/UX), una proposta formativa que es projecta com a fruit de la necessitat de formar personal professional qualificat en l’àmbit del disseny de sistemes d’informació per als diversos dispositius interactius que actualment es troben al mercat TIC.

 

inauguraciouiux2


El màster engega amb totes les places cobertes i amb un ventall de professors d’excepció i actius en el sector en importants empreses com Google, Telefónica I+D, HP, Everis o Softonic, entre d’altres.

 

inauguraciouiux3

inauguraciouiux4

 


Segons Ignasi Boza, UX Recruiter Consultant i professor del màster, les xifres parlen per si soles: “El gener del 2015 Linkedin va comptabilitzar aproximadament 7.000 ofertes de feina en UX disponibles i prop de 5.200 en disseny d’interfície d’usuari en tot el món”. Es tracta d’una de les professions de present i futur més demandades. Professionals que les empreses ja requereixen de manera activa: experts en dissenyar solucions interactives i productes més útils, senzills i que aconsegueixin una major satisfacció de l’usuari.