Notícies
DESTACADES: 3-9 de març del 2016
S’inaugura l’exposició "Reinterpretar la identitat gràfica", fruit de la col·laboració entre l’ESDi i els Museus de Sabadell [+ altres notícies] 

S’inaugura l’exposició “Reinterpretar la identitat gràfica”, fruit de la col·laboració entre l’ESDi i els Museus de Sabadell


El proper dimarts, 15 de març, a les 8 del vespre se celebrarà al Museu d’Art de Sabadell la inauguració de l’exposició “Reinterpretar la identitat gràfica” que mostra el projecte de col·laboració real entre ciutat i universitat. O, el que és el mateix, entre l’Ajuntament de Sabadell i l’Escola Superior de Disseny ESDi.

 

invitació expo museus sabadell

 

La mostra aplega les diferents respostes i processos de treball aportats pels alumnes de 3r curs del Grau en Disseny menció gràfic de l’ESDi participants en el projecte. Ocupa un lloc destacat el projecte escollit com a proposta de nova identitat gràfica pel Museu d’Art i el Museu d’Història, realitzat per l’alumna Mercè Cassanyes.

 El projecte Col·lec arriba a l’ESDi amb “Taller satèl·lit”

Es tracta d’un cicle de tallers mensuals per a grups interuniversitaris en espais itinerants amb la intenció de trencar murs creatius.

 
El primer taller s’inaugura el proper 12 fins al 15 de març i la primera escola representant d’aquest serà l’ESDi. El tema escollit serà “els límits tèxtils”. El dilluns, 14, de 15.00h a 20.00h es treballarà a l’ESDi i el dimarts, 15 de març, de 16.00h a 19.00h hi haurà el muntatge a Mazda Space, a Barcelona, dels resultats.

 Del 15 al 18 d’abril l’ESDi acull l’exposició “Disseny pel reciclatge”

La mostra ocuparà el hall de l’ESDi del 15 de març al 18 d’abril i mostrarà els projectes sorgits dels darrers Premis de Disseny per al Reciclatge. Uns guardons que distingeixen els productes, els projectes, les estratègies i els materials que integren els criteris de prevenció de residus, l’ús de material reciclat o la millora de la reciclabilitat.

 17.03: Nova edició del Projecte ÉSDissabte

El proper 17 de març, a partir de les 16.00h, torna a l’ESDi el projecte estudiantil ÉSDissabte. Una iniciativa que s’ha convertit, ja, en una cita tant pels estudiants de l’ESDi com pels dissenyadors que volen compartir coneixement en disseny, i fer networking. Estem atents als ponents que participaran en aquesta nova edició.

 

esdissabte-març 2016

 


 

La Doctora Encara Ruiz rep el Premi Extraordinadi de Doctorat

La tesi ‘Los blogs de moda: del periodismo al marketing’, de la doctora i professora de l’ESDi i membre de la Unitat de Transferència del coneixement Encarna Ruiz ha estat guardonada amb un Premi Extraordinari de Doctorat.

 
La tesi, que la Dra. Encarna Ruiz va presentar el 2014, se centra en l’ànalisi  de les eines discursives que apareixen en els blogs de moda, i que s’allunyen del periodisme en moltes ocasions per instal.lar-se en un terreny més personal. A més, estudiar aquest nou fenomen ha permès posar de manifest les connexions que existeixen entre el sector de la moda a Espanya.