Notícies
23 de gener del 2014
Recupera les últimes conferències realitzades a l’ESDi al nostre canal de Vimeo

L’Escola Superior de Disseny ESDi és un centre viu a on no paren de passar-hi coses, des d’exposicions a xerrades, passant per trobades de graduats i alumnes i, fins i tot, esmorzars networking. La Unitat de Comunicació, Multimèdia i Interactivitat de l’escola s’encarrega d’enregistrar aquests moments únics que acaben convertint-se en part de la història audiovisual del centre i que poden recuperar-se gràcies a la plataforma Vimeo.


Per exemple, si no vau poder assistir a la conferència de l’històric dissenyador Lluís Porqueras, un dels primers dissenyadors industrials d’Espanya podeu recuperar-ne la seva intervenció aquí. Recordar que Porqueras va visitar l’ESDi en el marc de l’assignatura d’il·luminació impartida per Jordi Llopis.

També podeu veure o tornar a veure les intervencions del Dr. Eduardo Huerta i el Dr. Llorenç Guilera en el marc del cicle de seminaris: Nous Temps, Nous Coneixements.


El canal de Vimeo també s’ha convertit en una bona eina per estar al dia dels esdeveniments que acull l’escola com, per exemple, l’ESDipreneurs breakfast i l’ESDinetworking [throught the jazz]. I, és, també, un bon lloc per recuperar totes les entrevistes i reportatges emesos en el magazín News&Events.