Notícies
17 de gener del 2014
Prop de mig centenar de persones participen a la segona edició de l’ESDiNetworking

 

 

Cerveses, crispetes i la melodia d’una partitura de música jazz sonant de fons. Aquest era l’ambient idoni per donar lloc a la segona edició de l’ESDiNetworking, un esdeveniment organitzat pel servei de de Community & International Networking de l’ESDi amb la col·laboració de la Junta d’antics alumnes del centre. 

 

A les 19:00h del dia 16 de gener, el hall de l’Escola Superior de Disseny ESDi estava preparat per rebre prop de mig centenar de persones disposades a escoltar una conferència a càrrec de Josep Alberti, emprenedor i soci de diverses empreses del món de la comunicació 2.0, i als representants de la fàbrica d’oportunitats Vapor Llonch, seu de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Sabadell, Iolanda Repullo i Albert Torruella.

 

Després que Antoni Garrell, Director General de la FUNDIT, i la Dra.Glòria Fernández, Directora de l’ESDi, donessin la benvinguda als estudiants, graduats i empresaris que van assistir a l’esdeveniment, Josep Alberti va exposar la importància d’estar ben posicionat a la xarxa, i les últimes novetats del món 2.0, com l’elevator pitch, que és la presentació d’un negoci  a un potencial inversor en breus minuts, concretament amb els minuts que tarda un ascensor d’un edifici al canviar de planta.

 

Per la seva banda, Iolanda Repullo i Albert Torruella van protagonitzar la segona part de la conferència i van explicar quina és la funció de Vapor Llonch i les oportunitats, serveis i avantatges que estan oferint als nous emprenedors.

 

Per finalitzar la trobada es va donar pas a la sessió de Networking, on els assistents, tant els graduats com els actuals estudiants, van poder interactuar i fer contactes pel món laboral a ritme de jazz i amb una cervesa Moritz entre mans.