Notícies
16 de juliol de 2015
Presentació dels banyadors de l’equip de natació sincronitzada dissenyats a l’ESDi

 

 

La Unitat de Moda i Tendències de l’Escola Superior de Disseny ESDi ha dut a terme, un any més, el disseny dels banyadors de l’equip espanyol de natació sincronitzada, que s’han presentat aquest dijous al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

 

 

Les nedadores Ona Carbonell i Paula Klamburg, que a més són alumnes de l’ESDi, juntament amb les seves companyes d’equip han lluit els banyadors en una presentació oberta  a tots els mitjans i que ha servit per mostrar també algunes de les coreografies que es realitzaran en el Mundial de Kazán (Rússia) que tindrà lloc del 24 de juliol al 9 d’agost.

 

 

L’equip de disseny de l’ESDi, coordinat per la professora i dissenyadora de moda Cristina Real, juntament amb la modista Merche Jordan i la pròpia Ona Carbonell, ha creat 6 models diferents per a cada una de les modalitats de sincronitzada en les que competirà l’equip espanyol. Com a novetat d’aquest Mundial, es competirà també en la modalitat de duo mixt, així que la col·lecció d’enguany incorpora també un model masculí de banyador.