Notícies
19 de gener de 2017
Presentació de la plataforma Houzz el proper 7 de febrer a Barcelona

El proper dimarts 7 de febrer l’aula d’extensió de l’ESDi a Barcelona (Passeig de Gràcia, 144) acollirà la presentació de Houzz, una plataforma en línia que estableix un pont entre usuaris i professionals en el sector de l’habitatge, des l’àmbit del disseny i la construcció al sector serveis o proveïdors de materials.

 

 

La idea inicial de Houzz és simple, presentar multitud de fotografies d’idees classificades segons les diferents estances d’un habitatge, i ofereix una forma fàcil i ràpida per trobar inspiració, obtenir consells, aconseguir productes i contractar els professionals adequats per a convertir les idees dels usuaris en realitat.


Les dades de l’autor de cada projecte apareixen clarament especificats a la web pel que contactar amb ells és molt senzill. A més, permet als creadors conèixer quins dels seus productes són els més valorats, una informació que ben utilitzada pot ser molt valuosa per millorar la seva orientació al mercat i els seus resultats.


La presentació consisteix en un taller pràctic i interactiu on els experts en Houzz t’ajudaran a crear un perfil professional que promocioni la teva marca i destaqui entre la resta per atraure nous clients. Hi haurà dues sessions, una pel matí i l’altra per la tarda.


Aforament limitat. Cal confirmar assistència a través de la invitació.


Detalls de l’esdeveniment:
Dimarts, 7 febrer | 11:30-13:30 (S1) 18:00-20:00 (S2)
ESDi-EATM, Passeig de Gràcia, 114, pral.
Barcelona, 08008Us convidem, a més, a visitar el perfil de l’ESDi a Houzz i conèixer projectes d’alguns dels nostres graduats