Notícies
2 de febrer de 2015
Presentació d’expositors per a l’empresa Xanita

El passat dijous 28 de gener va tenir lloc a l’ESDi la presentació de projectes realitzats per alumnes de 3r del Grau en Disseny menció Producte per a l’empresa Xanita S.L., fabricant d’un material amb el mateix nom que prové de reciclar el paper, altament resistent i sostenible i que permet crear lliurement qualsevol tipus d’estructura com displays, plafons, mobiliari, taulells, decorats...
 
El projecte, tutoritzat per la professora Mireia Puig, ha consistit en el disseny d’un expositor d’ampolles per a una marca de vi que mostrés aquest nou producte de manera destacada dins l’estand, fabricat amb Xanita de 10 o de 16 mm i amb prou espai per fer visible la marca. Projectes com aquest permet als alumnes veure com és treballar per a empreses reals i amb uns objectius de màrqueting molt clars.

 En la presentació, davant de representant de l’empresa, es van poder veure dissenys molt diversos, tant expositors de peu com de sobretaula, i molt ben treballats que l’empresa Xanita produirà perquè es puguin exposar en breu al Hall de l’ESDi.