Notícies
25 de juny de 2015
Presència de l’ESDi a la 080 Barcelona Fashion

La propera passarel·la de moda 080 Barcelona Fashion, que es  celebrarà del 29 de juny al 3 de juliol, serà un gran festival de moda amb l’Estadi Olímpic Lluís Companys com a escenari, que inclourà 36 desfilades de firmes i dissenyadors , botigues, música, trobades empresarials i conferències.


El talent dels dissenyadors i creadors de moda amb segell ESDi també seran presents a la 080 Barcelona Fashion: Josep Abril, graduat i professor de l’ESDi desfilarà amb la seva nova col·lecció  i el professor d’EATM, Jaume Vidiella, forma part de l’equip d’estilisme de la firma Escorpion que també desfila a la 080 Barcelona Fashion.

 

D’altra banda, del 30 de juny al 3 de juliol tindrà lloc una nova edició del Fashion Market, on participen alumnes i graduats de l’ESDI, que presenten les seves creacions dins el marc de la 080 Barcelona Fashion. Així, el dimarts 30 de juny podreu trobar Bet Barcelona, el dimecres 1 de juliol tindrem la Silvia Fadó, el dijous 2 de juliol KNOCK i finalment, el divendres 3 de juliol les propostes de SAH SAMY.


Tota la informació sobre el 080 Barcelona Fashion la podeu trobar aquí.