Notícies
13 de desembre
Ple absolut a la 5à edició de l’ESDissabte

El proper 16 de gener l’Escola Superior de Disseny ESDi acollirà ESDiNetworking [throught the jazz] vol. 2, que es centrarà en el tema de "com posicionar-se amb èxit a les xarxes socials", amb la conferència del Sr. Josep Alberti, emprenedor i soci en diverses empreses del món de la comunicació 2.0.

 

La conferència tindrà una durada d’uns 45 minuts aproximadament i, a continuació, des Vapor Llonch (Promoció Econòmica de Sabadell) s’explicaran breument, tots els serveis i avantatges que estan oferint als nous emprenedors. Seguidament es durà a terme el networking acompanyat de jazz, que permetrà als graduats i les empreses establir contactes, intercanviar impressions i, fins i tot, propiciar sinergies.

 

La jornada es realitzarà de 19.00 a 21.00 de la tarda. La temàtica ha estat proposada per la nova junta de l’Associació d’Antics Alumnes, ja que consideren que pot ser d’interès compartit conèixer les eines necessàries per a esprémer al màxim les xarxes socials i la seva aplicació com a eina de posicionament per a les empreses.

 

Per assistir-hi cal confirmar assistència abans del dia 10 de gener al correu electrònic community@esdi.edu.es.