Notícies
1 de juny del 2017
Per segon any consecutiu l’ESDi es converteix en la primera universitat catalana per estudiar Disseny segons el prestigiós rànquing del BBVA

Un any més, l’Escola Superior de Disseny ESDi  (centre adscrit a la Universitat Ramon Llull) se situa al capdamunt del pòdium del rànquing d’universitats espanyoles que ha elaborat l’U-Ranking (BBVA) i que s’ha fet públic avui. Seleccionant sector d’estudi (disseny) i delimitant l’àmbit català, l’ESDi-URL apareix en primera posició amb una valoració de 1,5.

uranquing català 2017

A àmbit estatal, l’Escola Superior de Disseny ESDi es manté, també, com l’any passat, en segona posició per darrere de la Universitat Politècnica de Madrid i empatada amb la Universitat de València.

 

uranquingestatal2017

 

Aquesta és la cinquena edició de l’U-Ranking (Indicadors sintètics del sistema Universitari Espanyol) que valora les universitats en les seves activitats docents, d’investigació i d’innovació i desenvolupament tecnològic, oferint una ordenació de les institucions per a cada un dels àmbits.
Es tracta d’un rànquing que elabora anualment la Fundació BBVA conjuntament amb l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (Ivie).