Notícies
DESTACADES: 18 - 30 març de 2016
Participació d’alumnes de l’ESDi a la Mostra de Joves Creadors de Catalunya [ + altres notícies ]

 

Participació d’alumnes de l’ESDi a la Mostra de Joves Creadors de Catalunya

La 15a edició de la MJC presentarà un programa divers amb una projecció principal d’obres audiovisuals i es durà a terme el proper 7 d’abril a La Caldera. Hi participaran els alumnes Albert Sanjuan, Cristian Arranz, Sergi Soley, Carlos Anselmo, Ana Rebollo i Alex Palómés. I, també, els projectes amb segell ESDi "Slowness" de Claudia Theer, "Phillip Phillip-Home" d’Anel González, "Welcome Home" d’Elena Quresi, "Enies Lobby-KINSALE" d’Anna Torné, "Doppelgänger" de Jan Padilla, "Miquel" de Carlos Anselmo i "Autoretrato" Jan Padilla.

 

 


 

El segon pis de l’ESDi acull la mostra “De punt. De la tècnica a la peça”

Es tracta d’un recull dels projectes dels alumnes de 4t curs menció moda. Un cop assumides les tècniques de punt impartides dins l’assignatura Projectes de Punt de 4t, els estudiants han desenvolupat la seva capacitat per dissenyar teixits a partir de referències i motius d’inspiració representats amb format moodboard. Un cop teixides les mostres, cadascun d’ells ha dissenyat una peça que optimitzi les característiques del teixit desenvolupat.

 

 Els estudiants de 3r de Producte fan una sortida al Parc de Collserola per entendre la flora i la faula de la zona

Els alumnes de 3r curs de Producte van passejar, el 17 de març, pel Parc de Collserola com a part de l’assignatura d’Ergonomia. Dins el bloc de Biònica i Biomímesi, la sortida tenia com a objectiu fer entendre als alumnes com la flora i la fauna aconsegueixen adaptar-se al medi a on es troben, seguint unes estratègies que fan les espècies més fortes. Unes estratègies que poden servir a l’alumne com a font d’inspiració aplicable al disseny.

 

 Alumnes de 3r d’Interiors visiten l’empresa Bóboli

El passat 17 de març, la professora Susana Aristoy i els alumnes de l’assignatura Materials i Tecnologia II de 3r curs del Grau en Disseny menció Interiors van visitar l’empresa de moda infantil Bóboli, situada a Llinars de Vallès, on hi ha una intervenció de pintura mural que expressa la imatge de marca, i que serveix per potenciar la comunicació de l’empresa.

 

 Visita guiada a l’Exposició del Premi Catalunya Ecodisseny

El proper dijous, 31 de març, a les 14.00h al hall de l’ESDi es farà una visita guiada a la Mostra del Premi Catalunya d’Ecodisseny. La mostra, que es podrà veure fins el 18 d’abril, exposa les propostes guardonades en el Premi Catalunya d’Ecodisseny 2015, que convoca el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de Residus.

 


 

Presència de l’ESDi a les escoles catalanes

El dia 30 de març, l’Institut del Vendrell visita l’Escola Superior de Disseny ESDi en una jornada de tallers creatius sobre comunicació audiovisual i gràfica, moda i Producte i Interiors. La jornada, ajuda als estudiants a aproximar-se al disseny. Per altra banda, l’ESDi serà present, divendres, 1 d’abril a la Fira  de l’escola Àgora International School a Sant Cugat a on explicarà el disseny a alumnes de 4t d’ESO i Batxillerat.