Notícies
16 d’octubre de 2013
Open Think Tank a l’Estruch, amb la participació de professors del Màster de Comissariat d’Art Digital

Per tercer any consecutiu la plataforma d’investigació i innovació cultural Zzzinc dirigeix a la Fàbrica de Creació d’arts en Viu L’Estruch de Sabadell l’Open Think Tank: una activitat anual que es planteja analitzar el projecte de l’Estruch i el seu futur. L’Estruch esdevé per tant un cas d’estudi que obra un marc de reflexió, obert a tothom qui s’hi vulgui apropar, entorn de la relació entre els centres de producció cultural i el seu context.

L’edició d’aquest any, titulada Quatre Coordenades analitzarà els projectes en curs a MediaEstruch, departament de recerca, desenvolupament i innovació tecnològica de l’Estruch. Comptarà amb la participació dels professors del Màster de Comissariat en Art Digital Pau Alsina i Rubén Martínez a més de la del també professor del Màster i director de NauEstruch, Oscar Abril Ascaso.

Recordeu que el termini per matricular-se a les últimes places del Màster de Comissariat d’Art Digital de l’ESDi encara resta obert. Les classes s’iniciaran el 5 de novembre.

 

Per mes informació:
http://zzzinc.net/openthinktank/