Notícies
20 Març 2012
Obertes les inscripcions per als cursos d’estiu 2012 a l’ESDi Campus Sabadell

Les diferents Unitats departamentals de l’ESDi han preparat la nova oferta formativa per a la Universitat d’estiu 2012. Els cursos, d’una setmana de duració, es realitzaran al mes de juliol.

Oferta Formativa:

Coneix el Disseny i l’Art a través de la ciutat de Barcelona.

Introducció al disseny a través de la seva història i de l’art mitjançant l’arquitectura, la pintura, l’escultura, els productes i els museus de Barcelona. Ideal per: aquells que vulguin descobrir la ciutat de Barcelona de la mà d’especialistes en art, disseny i arquitectura.

Dissenyant amb el sol.

Què és el disseny sostenible? Què implica? Què he de saber? Què he de desaprendre? Introducció al disseny de producte a través de l’experimentació en el camp de l’energia. Ideal per: aquells que tenen inquietud per esbrinar com reduir els impactes negatius en la producció d’objectes per tal de generar una economia més sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

Viu la moda i dona-li forma.

Introducció al disseny de moda a través de l’experimentació en l’àmbit de les tendències. L’estampació i el patronatge. Ideal per: amants de les tendències i aquells que sempre hagin volgut fer una immersió en el món de la moda.

"Regreso al futuro" Invertint el temps fílmic.

Introducció al disseny audiovisual reproduint escenes reconegudes del cinema, experimentant amb el temps invertit, el croma i els efectes especials a temps real. Ideal per: aquells que desitgen tenir coneixements de com s’estructura el temps fílmic d’una peça audiovisual. Per qualsevol dubte o més informació preguem contacteu amb el deparatment d’informació i admissions de l’ESDi a info@esdi.es o al telèfon 93 72748 19