Notícies
18 de març de 2015
Obertes les inscripcions per als cursos d’estiu d’ESDi

 

Un any més, l’Escola Superior de Disseny ESDi es suma a l’oferta formativa que ofereix la Universitat d’Estiu Ramon Llull, impulsant cursos curts i pràctics que permeten adquirir coneixements i competències i millorar el perfil professional de l’estudiant.

 

 

Per aquest estiu 2015, l’ESDi ofereix 7 cursos de diferents disciplines: Patronatge Creatiu (del 13 al 15 de juliol), Serigrafia (del 13 al 15 de juliol), Arduino Basics: interactive design (del 13 al 17 de juliol),  Escenografia Visual: mapping (de l’1 al 3 de juliol), UX Design (del 6 al 10 de juliol), Collage (del 13 al 15 de juliol) i GrassGlass (del 6 al 9 de juliol).

 

També s’han programat dos cursos a l’Escola d’Art i Tècnica de la Moda EATM, a Barcelona: Coolhunter (de l’1 al 27 de juliol) i Wedding Planner (de l’1 al 22 de juliol)

 

Podeu trobar informació, horaris i preus a Universitat d’Estiu.

 

La Universitat d’Estiu de la Ramon Llull és una oferta formativa d’activitats acadèmiques que es porta a terme després de finalitzar el període lectiu ordinari del curs. Els cursos d’estiu estan oberts a tothom, a estudiants, a gent que busqui formació o a persones que tan sols es proposin ampliar els seus coneixements. Per poder participar-hi, doncs, no es requereix cap requisit especial, més enllà de la curiositat i les ganes d’aprendre i de prendre part en aquesta activitat