Notícies
7 de març del 2014
Nova exposició al hall de l’escola: #caligrafiaesdi

La popularització de l’ordinador ha comportat la quasi desaparició d’escriure a mà. Tot i així, està ressorgint una moda vintage que reivindica el concepte del ‘handmade’, i és que escriure a mà comporta unes sensacions que encara avui l’electrònica no ha fet possible.
Escriure a mà pot ser un exercici d’artesania, on hi podem incloure dibuixos propis, amb més o menys encert. I és que, escrivint a mà, mostrem els sentiments, el nostre caràcter, l’estat d’ànim, tot, a partir del traç.


Per demostra-ho, les alumnes de 2n de gràfic i d’interdisciplinar estrenen una exposició al hall de l’escola sota el lema #caligrafiaesdi. Els treballs exposats s’han realitzat a l’assignatura de projectes de la col•laboradora docent, Sílvia Escursell i són el resultat d’un treball creat a partir de la suma de dues metodologies i intencions. Per una banda, el tempo lento  de les coses fetes a mà, on la persistència, la lentitud i la constància són els valors primordials. En segon lloc, els valors, que també es necessiten per caminar en una assignatura tan elemental com és la de les nostres vides. I per últim, l’experimentació i la curiositat. Valors que també cal tenir en compte, per a poder arribar a exercicis tant creatius com els que es presenten en aquesta exposició.