Notícies
20 de gener del 2014
Nova edició del “Fent memòria”: una generació en canvi constant

Des del passat dijous ja està disponible, per als graduats de la promoció 2012-2013, el nou volum de la publicació “Fent Memòria” que recull els seus projectes de final de grau i final de carrera en els diferents itineraris curriculars: Audiovisual, Gràfic, Producte, Interiors i Gestió del Disseny (Integració multidisciplinària).


En l’edició d’enguany s’ha apostat per un disseny minimalista i una gamma de colors suaus, que destaca, sobretot, pel seu alt valor conceptual. El dissenyador de l’Escola Superior de Disseny ESDi, el graduat del centre Xavi Martinez, ha volgut plasmar en aquesta publicació el concepte de “metamorfosis” i “transformació o canvi”, entès com el procés que experimenta l’estudiant des que entra a l’ESDi fins que surt al món professional. O el camí que segueix una idea des que es pensa fins que es formalitza.


Per això la publicació té un ritme progressiu i canviant tant en la disposició del text com en el pes de les imatges. A més a més, cada edició del Fent Memòria és única. En l’edició 2012-2013 el llibre s’acompanya d’una camisa de colors (amb 5 tonalitats diferents) numerada i, per tant, única, que si es desplega mostra un pòster conceptual d’un degradat que exemplifica el concepte d’una generació en evolució.
Els llibres Fent Memòria van entregar-se el passat dijous durant la celebració del 2n ESDinetworking [throught the jazz]. Aquells graduats que no van poder assistir-hi poden venir a l’ESDi a recollir el seu volum sempre que contactin prèviament amb el servei de Community and International Networking a community@esdi.edu.es. Si algú no pot venir personalment a recollir el llibre haurà d’entregar un justificant signat a la persona que vingui en el seu lloc.

 

fent memoria fent memoria