Notícies
31 de gener del 2014
Moda 22 presenta el seu projecte als estudiants l’ESDi

Per tal que els estudiants tinguin més facilitats per  incorporar-se al món laboral,  el binomi universitat- empresa creix sense parar. Un exemple que ho demostra és una nova plataforma que rep el nom de Moda22, on els emprenedors i dissenyadors de moda poden accelerar el desenvolupament empresarial dels seus projectes.

 

El que ofereix Moda 22 és un espai de co-working on els nous emprenedors poden compartir coneixement i experiència amb professionals del sector, compartint un espai que incorpora totes les instal.lacions pròpies d’una empresa tèxtil.

 

Els representants de Moda22 van presentar el seu projecte als estudiants de l’ESDi, el passat dimecres 29 de gener, per tal d’informar-los sobre aquesta nova iniciativa empresarial. Es tracta d’un projecte que intenta minimitzar el risc de fallida causat per la falta d’experiència i coneixement del món laboral dels nous emprenedors.

 

Moda22 està format per un grup de professionals amb llarga trajectòria en el sector tèxtil, fet que ha permès adquirir una experiència necessària i tenir una xarxa de contactes rellevants. I és que des de fa anys s’encarreguen de l’empresa de moda Roset Alta Confección S.A., una empresa familiar amb més de 30 anys d’experiència en la producció de les seves pròpies col.leccions i posterior distribució tant a nivell nacional com internacional, així com la importació de marques estrangeres de luxe a l’estat Espanyol i Unió Europea.