Notícies
12 de novembre de 2015
Membres de l’ESDi col·laboren al Data Transparency Lab 2015

La professora de l’ESDi Anaïs Llàcer i el coordinador d’ESDiTV René Ferrero viatjaran a Massachussets (EUA) a finals d’aquesta semana per participar a la Conferència anual del Data Transparency Lab, que tindrà lloc al MIT Media Lab els dies 16 i 17 de noviembre de 2015.


El DTL és un esforç de col·laboració entre universitats, empreses i institucions per donar suport a la recerca en eines, dades i metodologies per fer llum sobre l’ús de les dades personals per part dels serveis en línia, i per permetre als usuaris tenir el control de les seves dades personals en línia.


Així, el DTL2015 reunirà investigadors de classe mundial, líders de la indústria, polítics, promotors i comunicadors que estan liderant el desenvolupament d’una xarxa més respectuosa amb les dades personals. L’eix d’aquesta trobada és el Laboratori deTransparència de Dades, un esforç de la comunitat fundada pel MIT Connection Science, Mozilla Foundation, Open Data Institute i Telefónica.


Llàcer i Ferrero han estat convidats a realitzar les entrevistes als renombrats ponents, tals com Pablo Rodríguez (Research and Innovation Director a Telefónica), Heather West (Public Policy a Mozilla), Scott Meyer (CEO a Ghostery) o Alessandro de Zanche (Head of Audience and Advertising Systems a News UK), així com elaborar el vídeo oficial de l’esdeveniment.