Notícies
28 de novembre del 2013
MECAD de l’ESDi inverteix més de 50.000 euros en beques de formació

El MECAD, l’espai d’ESDi dedicat a la formació, la investigació i l’exposició en art i disseny digital ha decidit invertir més de 50.000 euros en beques de formació per a dos dels seus màsters: el Màster en Disseny de Sistemes Interactius i el Màster en Art Digital. Les beques han estat possible gràcies al fons de beques de què disposa la Fundació per a l’ESDi (FUNDIT) adreçades a recolzar aquelles persones que vulguin incrementar els seus coneixements i formació en l’àmbit de l’art i el disseny.


Les beques s’atorgaran en dues modalitats: dues beques completes, que consisteixen en la subvenció de la totalitat del cost del màster, i 10 beques d’alumnes en residència que suposen un descompte de quatre mil euros sobre l’import de la matrícula. Per a optar a les dues beques és necessari presentar una proposta de projecte a desenvolupar i enviar la següent documentació:


-    Carta de motivació
-    Currículum vitae, complert i actualitza
-    Avantprojecte de màster (descripció, objectius i referents)
-    Portfoli de treballs desenvolupats
-    Carta (s) de recomanació.


La data límit de presentació de projectes és el dia 7 de gener. La data d’inici del Màsters és el 20 de gener. Per a la resolució d’ambdues beques, un tribunal acadèmic de MECAD/ESDi avaluarà les candidatures i n’escollirà els projectes premiats. Es valoraran les propostes més innovadores i que plantegin una major aportació cultural, social, estètica, conceptual i tècnica.
Per saber-ne més sobre la convocatòria de beques i les especificitats d’aquests podeu contactar-nos a: masters@esdi.edu.es.