Notícies
11 de febrer del 2014
Màsterclass d’emprenedoria durant la segona edició de l’ESDiPreneurs Breakfast

L’ 11 de febrer, a les 9:00 del matí, ha tingut lloc la segona edició de l’ESDiPreneurs Breakfast. En aquest segon capítol hi ha participat Francesc Queralt, fundador de Social Energy i Social Car; i Koldo Goikoetxea emprenedor del fenomen The Social Coin.

 

Durant l’esdeveniment, que s’ha dut a terme a l’auditori de l’Escola Superior de Disseny ESDi, els dos conferenciants han exposat els seus projectes i han donat la seva opinió sobre el fenomen emprenedor que ha sorgit al país en els darrers anys. De fet, els conferenciats d’avui s’han convertit en protagonistes d’aquest nou fenomen i han aprofitat l’oportunitat per obrir un debat, contestar i clarificar preguntes que els hi han fet els estudiants assistents.

 

La ponència de Francesc Queralt ha estat la que ha donat el tret de sortida, explicant el projecte Social Energy i Social Car, i donant consells sobre l’emprenedoria. “Crec que és més important llançar un producte al mercat, quan abans millor, i després anar-lo modificant. D’aquesta manera pots invertir-hi quan ja hagis comprovat que el producte funciona i té demanda”, aconsellava Francesc Queralt. El fundador de Social Energy i Social Car ha afegit que “escoltant, llegint, assistint a conferències i aprenent a aprendre, és com s’arriba lluny”, i ha conclòs dient que “la vostra generació té una avantatge: heu après a compartir informació gràcies a les xarxes socials i això us beneficiarà en un futur”.

 

Tot seguit, tal i com marca el títol de l’esdeveniment, els assistents han pogut fer un petit esmorzar mentre esperaven la segona ponència, i al mateix temps, han aprofitat per fer contactes i intercanviar punts de vista sobre la conferència anterior.

 

Per la seva banda, Koldo Goikoetxea, que s’ha dedicat al disseny industrial i més tard, a l’emprenedoria social, ha explicat el seu projecte. I és que de la unió del disseny industrial i de l’emprenedoria social va sorgir The Social Coin, una empresa que ha creat, juntament amb altres amics, per intentar canviar el món. Goikoetxea ha assegurat creu que és imprescindible que la societat actuï, tot recordant allò que ens fa humans i és per això que ha ideat The Social Coin, un projecte que fabrica i distribueix monedes que inicien cadenes d’accions desinteressades que es poden seguir i mesurar.