Notícies
6 de juliol del 2015
L’estudiant de l’ESDi Enric Martí guanya el premi al Millor Dissenyador Emergent a la desfilada Modafad Fashion Awards 2015

La col·lecció de l’estudiant Enric Martí que ha presentat aquest mes de juny com a projecte final de grau), va ser molt ben valorada pel Jurat Internacional que valorava els projectes, divendres, a la desfilada del Modafad. Tant que va ser escollit com a millor dissenyador emergent d’entre tots els dissenyadors i col·leccions presentades a la desfilada.

 

enricmarti-modafad

(fotografia de la revista sinmagazine)

 

El projecte de l’Enric Martí té com a eix principal “El culte a les celebrities” com a una nova forma de religió”. El resultat és un treball basat en un món de contrastos. Un treball “exquisit” que suma el risc en el color, les matèries i les formes amb la més pura tradició dels brodats fets per a ell mateix i que representen aquest nou glamour de color i lluentons que l’estudiant ha sabut portar a l’extrem, incorporant directament els tambors de brodar a les peces de roba.


L’organització Modafad, que s’encarrega de promoure els joves talents organitza cada any, junt amb la 080 Barcelona Fashion, una desfilada per dedicar-los un espai als joves dissenyadors emergents amb talent. A banda de l’estudiant Enric Martí també van desfilar a Modafad, les estudiants Mireia Salvia i Laura Alberti. La desfilada, en el marc de la 080, va tenir lloc a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuic.

A banda dels tres projectes premiats a la desfilada Modafad, hi havia 7 projectes finalistes que exposaran una de les seves peces al Museu DHUB fins el dia 31 d’octubre. Entre aquests hi ha el projecte de la també estudiant de l’ESDi Mireia Salvia. 

 

enricmarti-modafad2