Notícies
21 de gener de 2016
L’ESDi signa un conveni de col•laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona i el Museu del Disseny.

Ahir, dimecres 20 de gener a Barcelona, l’Il·lustríssim Sr. Jaume Asens Llodrà, president de l’Institut de Cultura de Barcelona  i el Sr. Antoni Garrell Guiu, Director general de la FUNDIT, van signar un conveni de col·laboració entre l’Institut de Cultura, el Museu del Disseny de Barcelona i l’Escola Superior de Disseny ESDi.

 

Aquest acord, en el qual participen l’ESDi i 24 centres educatius més de Catalunya i València, té com a finalitat promocionar les activitats educatives relacionades amb el disseny, la creativitat i la innovació, així com establir projectes de recerca comuns, col·laboracions amb els docents i també fomentar el préstec interbibliotecari.

En el marc de la col·laboració s’estableix que l’ESDi promourà entre la seva comunitat educativa les activitats que es realitzin al Museu del Disseny (tals com exposicions, cicles, tallers, conferències...) i des del Museu també es farà ressò de les activitats de l’ESDi a través dels seus mitjans habituals (web, blog i/o xarxes socials).

 

A més, per tal de facilitar l’accés de la comunitat educativa a les seves col·leccions, exposicions i al seu programa d’activitats, el Museu del Disseny oferirà descomptes i visites gratuïtes a les exposicions permanents i temporals als alumnes i als docents de l’Escola

 

Serveis del Centre de Documentació

El Centre de Documentació del Museu del Disseny és un espai de consulta i recerca especialitzat en arts decoratives i disseny, que reuneix i preserva informació i documentació relacionada amb totes aquestes matèries.

En aquest sentit, el conveni també inclou el descompte del 50% en la quota anual d’accés als serveis del Centre de Documentació amb la voluntat oferir un suport a l’estudi, la investigació, creació, reflexió, processos d’innovació i crítica especialitzada, així com es posarà en marxa un servei de préstec interbibliotecari i intercanvi de publicacions pròpies.