Notícies
Del 30 de juny al 4 de juliol
L’ESDi present a la 080 Barcelona Fashion

Un any més el talent dels dissenyadors i creadors de moda amb segell ESDi és present a la 080 Barcelona Fashion. Graduats i professors intervenen en desfilades i expositors en un dels esdeveniments de moda més importants a casa nostra.


Justícia Ruano
, graduada per EATM (seu de l’ESDi a Barcelona) presenta la seva col·lecció “Abstracció Geomètrica”; La firma Menchén Tomás, formada pel professor Francesc Grau i Olga Ronquillo presenta “The Botanist”, una revisió de les formes orgàniques de la botànica floral. La firma Bóboli, amb la professora de l’ESDi, Xènia Gómez Centurión com a una de les dissenyadores, desfila amb la col·lecció infantil: “Passeig per la Toscana”; Josep Abril, graduat i professor de l’ESDi desfilarà amb la seva nova col·lecció SS#2015N35 i Miriam Ponsa, també graduada, presenta “Dones Mula”. A més a més el professor de EATM, Jaume Vidiella, forma part de l’equip d’estilisme de la firma Escorpion que també és present a la 080 Barcelona Fashion.

 

Per altra banda, les alumnes i recent graduades de l’ESDi també tenen un espai a la trobada. 3 projectes finals de carrera han estat seleccionats per desfilar al Modafad, l’últim dia de la 080 Barcelona Fashion. Es tracta dels projectes de Jannet Heredero, Mireia Playà i Núria Altimir. I, el projecte de la graduada Tea Sibirladtze es pot veure, exposat, en una de les vitrines del 080 de PFG’s de dona.

 

justiciaabrilponsa