Notícies
14, 15 i 16 de novembre
L’ESDi participa al Festival MIRA

Els exalumnes del Màster Universari en Comissariat d’Art Digital i, també, professors de l’Escola Superior de Disseny ESDi, Joan Sànchez, Fran Pinel i Marina Castán, van presentar els seus projectes de Final de Màster al MIRALAB, la part d’activitats docents del Festival audiovisual MIRA. Així mateix, el graduat i professor de l’ESDi Marc Calvet també hi va ser present, presentant el seu Projecte de Final de Grau (PFG).


L’exalumne i professor Marc Calvet, membre de la Unitat de Comunicació, Multimèdia i Interactivitat de l’ESDi, va exposar el seu projecte: Entropy: Chaos in a Glitched Social Paradigm, el dijous 14 de novembre entre les 18.00 i les 19.00. D la seva banda l’exalumne i professor Joan Sánchez, també de la  mateixa unitat, va exposar el seu projecte: Aleph el mateix dijous també en aquesta franja horària. També va exposar el seu projecte final l’exalumne i professor d’ESDi Fran Pinel: Emergent gameplay: influences in the context of game communities el divendres, 15 de novembre entre les 18.00 i les 19.00.
Per últim, la professora Marina Castán, membre de la Unitat de Tendències i Moda, va exposar el seu projecte: "Exploring a new model to communicate research in Smart Textiles Design", divendres entre les 18.00 I les 19.00.

 

Així mateix, el MiraLAB també va comptar amb la participació dels alumnes de 4rt curs de Disseny Audiovisual que en el context de l’assignatura Disseny de Sistemes interactius impartida per la Dra. Inés Martins van participar en els workshops del 15 de novembre: Pure Punk Coding, Introduction to Openframeworks i Generative/Reactive geometry with JS/WebGL i també van assitir a les conferències, taules rodones i projeccions programades.

 

El MIRA. Music & Visual Arts Festival, es va celebrar els dies 14, 15 i 16 de Novembre a la Fàbrica de Creació de Barcelona Fabra i Coats, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i a la Sala Razzmatazz.

 

joan sanchez mira

 

 

mira esdi

mira esdi