Notícies
Del 4 al 13 de setembre del 2015
L’ESDi participa al Festival Internacional Cinemadamare

Els professors Anaïs Llacer i René Ferrero, de la Unitat d’Aplicació del Coneixement en Comunicació Visual de l’ESDi, viatgen demà mateix a Venècia per participar a la darrera parada del Festival Cinemadamare. Un festival que es mou per diferents zones d’Itàlia i en el que ja van participar aquest estiu realitzant diverses peces audiovisuals conjuntament amb més de 100 participants d’arreu del món. 


En aquesta ocasió i durant l’estada del 4 al 13 de setembre Llacer i Ferrero aprofitaran per ultimar i signar el conveni que el Festival signa amb ESDi per tal de generar sinèrgies, implicar els nostres estudiants en la proposta i planificar alguna activitat conjunta en la visita del Festival a Barcelona el proper mes d’abril. 


A més a més, durant el Production Meeting que es durà a terme durant els dies del festival, es realitzarà una presentació del conveni i una xerrada informativa sobre l’ESDi, a més de donar visibilitat a alguns dels treballs audiovisuals fets a l’escola. A més a més, si el temps ho permet, els docents realitzaran, per als participants al festival, un taller-workshop sobre “la importància de la pre-producció en les produccions audiovisuals”.

 

reneanaiscinema2

 

La cita permetrà als professors realitzar un curtmetratge amb la producció tant de Cinemadamare com de l’ESDi, sent aquest el primer projecte conjunt després de la signatura del conveni.


El conveni amb el festival internacional és una bona oportunitat pels estudiants de l’ESDi, en els seus diferents itineraris curriculars, per palpar de ben a prop les rutines i els mecanismes d’una proposta audiovisual d’aquestes magnituds.


Cinemadamare va néixer l’any 2003 i enguany ja arriba a la seva 13a edició. És un festival internacional itinerant que comença a Roma i viatge per 10 regions italianes realitzant la seva darrera parada a Venècia, aprofitant el Venice Film Festival. Viatja 75 dies amb 100 creadors audiovisuals (directors, actors, guionistes, tècnics de so, maquilladors, etcètera) que realitzen conjuntament i en un aprenentatge continu els seus films.

 

reneanaireneanaiscinema3scinema3