Notícies
1, 2 i 3 de juliol
L’ESDi organitza un curs d’estiu amb places becades per aprendre a dissenyar Apps

Els dies 1, 2 i 3 de juliol, l’Escola Superior de Disseny ESDi ha programat un curs intensiu gratuït per a tots aquells interessats en el disseny d’aplicacions mòbils (APPS). El curs està pensat per dirigit a aquells estudiants de Batxillerat que tinguin especial interès en el món de les noves tecnologies i les aplicacions mòbils. Per inscriure’s només cal enviar un e-mail a la direcció: estudia@mecad.org.

 

ui ux

 

A més, tots els participants que vulguin endinsar-se encara més en aquest món, podran accedir a una de les beques que la Fundació Indicis ofereix per a cursar els nous estudis en UI/UX  Design impulsats per l’ESDi de cara al curs 2014-2015.  Aquests estudis ofereixen una formació global en la professió de futur amb més demanda laboral, segons destacats observadors i experts, i dotaran a l’estudiant de les competències necessàries per al disseny d’Apps, Gaming, desenvolupament i gestió de Xarxes Socials i Smart Products.

Per donar oportunitats als estudiants de convertir-se en els dissenyadors del futur, en UI/UX Designers, l’ESDi – amb el suport de la Fundació Indicis – seleccionarà als  20 millors alumnes per oferir-los una beca del 50% de descompte en l’import de la matrícula. Els interessats cal que ens enviïn les seves notes i una carta de recomanació del seu tutor a l’e-mail estudia@mecad.org.

 

 

 

ui ux