Notícies
15 de desembre del 2014
L’ESDi i l’Ajuntament de Sabadell renoven conveni per seguir treballant en la sostenibilitat local

L’Escola Superior de Disseny ESDi renova el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sabadell per tal de continuar desenvolupant conjuntament projectes de sostenibilitat local aplicant criteris d’ecodisseny i noves eines per a la comunicació ambiental. Aquest conveni es va signar per primera vegada l’any 2011 i s’ha anat renovant.


En el marc d’aquest conveni l’ESDi ha desenvolupat diversos projectes, en el marc d’assignatures, com els spots promocionals de la campanya de conscienciació de la contaminació acústica “Sabadell sona bé! Sabadell dorm bé...”, o la promoció de la mongeta del ganxet per recuperar la varietat tradicional d’aquest llegum. També, s’ha implicat en el projecte Agenda21.

Per aquest 2014-2015 l’ESDi i l’Ajuntament posen damunt la taula una sèrie d’activitats: el disseny de càpsules audiovisuals que treballin temàtiques de sostenibilitat, el disseny i estructuració de mapes dinàmics en relació a la comunicació de temes relacionats amb la sostenibilitat, el suport en el redisseny de la imatge gràfica/logotips en l’àmbit cultural de la ciutat (Museus i Arxiu Històric) i la realització de projectes o estudis que ajudin a aconseguir la implementació de l’Agenda 21+10 de Sabadell, entre d’altres.

 


Aquesta col·laboració busca, en definitiva, la implementació de projectes com a excusa per la sensibilització entorn a la sostenibilitat i la solidaritat.