Notícies
27 de novembre del 2015
L’ESDi estrena en primícia un audiovisual, en clau d’humor, sobre Shakespeare a la Shopping Night Barcelona del 3 de desembre

Un any més l’Escola Superior de Disseny ESDi serà present a la Festa de la moda més popular i concorreguda: la Shopping night Barcelona. La sisena edició d’una cita a on les botigues de la zona de Passeig de Gràcia, i els carrers del voltant, es mantenen obertes des de les 8 del vespre i fins a la 1 de la matinada, i a on la Moda és la principal protagonista.

En l’edició d’enguany, la Shopping night Barcelona retrocedeix fins al segle XVII amb motiu del pròxim 400 aniversari de la mort de William Shakespeare. La seva figura és el leitmotiv de l’esdeveniment.


Des de l’Escola Superior de Disseny ja fa setmanes que es treballa un audiovisual en clau d’humor que vincula la figura de William Shakespeare al món del disseny. ESDiTV, la productora de l’ESDi i la televisió dels alumnes, ha treballat un guió i diverses jornades de rodatge al campus Sabadell, implicant a professors, staff i alumnes. El resultat final s’estrenarà en exclusiva la nit de la Shopping Night en l’estand que l’escola universitària tindrà a Passeig de Gràcia entre Diagonal i Roselló.

 

shopping night-shakespeare

shopping night shakespeare2

 

A més a més, tots aquells que passegin per aquesta zona el dia 3 de desembre podran informar-se dels estudis que imparteix l’ESDi en el camp de la moda i gaudir de l’oportunitat de participar activament d’una escenografia/activitat que prepararem, des de l’ESDi, expressament per a l’ocasió.