Notícies
30 de juliol de 2013
L’ESDi estrena a l’octubre l’informatiu d’ESDi TV: News&Events

L’ESDi s’embarca el proper mes d’octubre en un innovador projecte que pretén apropar-vos l’actualitat de l’Escola i del món del disseny: el News & Events, un informatiu en directe que s’emetrà dilluns i dijous a les 16h de la tarda. Per a que no se us escapi res, News & Events us informarà de l’agenda (News) d’esdeveniments més importants dins el món del disseny i l’esfera ESDi, tot seguint la pista dels nostres graduats i també de les activitats i propostes celebrades al vostre centre, l’ESDi (Events).


Amb un format fresc i desenfadat, el News&Events pretén difondre la cultura del disseny i potenciar tant els creatius de l’ESDi com les activitats que es duen a terme a l’Escola, informant, doncs, sobre temes vius, candents, immediats i d’interès per als amants i professionals del sector.


A més, volem evidenciar la capacitat creativa dels qui formen part de l’ESDi i per això convidem als estudiants i ex-alumnes de l’ESDi a col·laborar amb nosaltres. Si vols ajudar-nos a fer realitat aquest projecte, posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu: newsandevents@esdi.es.

 

 

En el marc d’aquest projecte, l’ESDi convoca també un concurs per dissenyar les caretes i la imatge d’identitat visual (logotip + isotip) de l’informatiu News&Events. Per a més informació podeu consultar aquí.

 

 

A continuació et deixem el mini spot del News&Events: