Notícies
DESTACADES: del 5 al 12 d’octubre
L’ESDi acull una Jornada sobre Economia i Innovació amb el diputat Francesc Homs

 

L’ESDi acull una Jornada sobre Economia i Innovació amb el diputat Francesc Homs


El divendres 7 d’octubre L’Escola Superior de Disseny ESDi va acollir una Jornada sobre Economia i Innovació, amb empresaris, industrials i representants d’institucions de la comarca. A la jornada, organitzada del Partit Demòcrata Català, van acudir alguns membres del Congrès com les diputades Lourdes Ciuró, Míriam Nogueras i Carles Campuzano.  També va ser-hi present el diputat Francesc Homs, que va oferir una roda de premsa a mitjans estatals i autonòmics a l’entrada principal de l’ESDi

 

 

 


 

Participació de l’ESDi a l’Únics Fashion Market de Sant Cugat


En el marc del festival sobre disseny Creatus Dominius es va celebrar a Sant Cugat el dissabte 8 d’octubre l’Únics Fashion Market, un mercat de moda sostenible, slow fashion i producció local. Al mercat es van poder veure exposades peces i col·leccions de les graduades en Moda a l’ESDi Berta Navarro, Elena Garcia-Arquimbau, Marina Grau, Miriam Ferré, Patricia Ruiz i David Maeso

 

 


 

Masterclass de l’equip de disseny de SEAT


Amb el títol de "Ciutat del 2025", Andreu Sola i Rubén Rodríguez l’equip de Disseny de SEAT seran a l’ESDi per parlar de noves tecnologies, mobilitat, nous serveis i l’evolució de les ciutats.
Una bona oportunitat per reflexionar i imaginar com serà la ciutat del 2025, com serà la conducció amb les noves condicions d’entorn, la nova connectivitat o la funció del vehicle elèctric i autònom.
La xerrada tindrà lloc el dilluns 17 d’octubre a les 12’30h a l’Auditori de l’ESDi.

 

 
Xerrada de More with Less


Els fundadors del magazine digital sobre disseny i arquitectura More with Less visitaran l’ESDi la propera setmana, en el marc d’un tour que estan fent per les diferents universitats de disseny del país.

L’objectiu de la trobada és donar a conèixer el seu projecte, compartir inquietuds amb els estudiants de disseny de l’ESDi i parlar de l’Students Project i convidar-los a difondre la seva feina, la de l’escola i observar la d’altres professionals i estudiants d’arreu del país i d’Europa.
La xerrada tindrà lloc el dilluns a les 17h a l’auditori de l’ESDi